skip to Main Content

Patrocina el New Space Economy Congress 2023!

Dona’t a conèixer davant dels agents clau de l’ecosistema espacial durant el New Space Economy Congress 2023. Explora els plans de patrocini i tria el teu.

  • VISIBILITAT: Participa activament en les diverses activitats organitzades durant els dos dies de Congrés. Poseu-vos al davant del vostre públic objectiu mitjançant oportunitats de ponents i activitats de networking.
  • ACONSEGUEIX CONTACTES: Aconsegueix accés i xarxa amb més de 300 empreses innovadores de Catalunya i de l’estranger. Centenars de responsables de la presa de decisions vindran al Congrés, inclosos compradors clau de l’espai i les indústries adjacents.
  • COMPARTEIX: Mostra la teva organització i aporta els teus últims desenvolupaments perquè es consideri un líder de pensament.

Més informació sobre els plans

Fes-nos arribar la teva petició abans del 29 de setembre de 2023 a les 12’00h.

Informació bàsica sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679) Responsable del tractament: Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona. Finalitats: Respondre a les consultes i dubtes plantejats / Rebre comunicacions de la Cambra. Legitimació: Interès legítim d’atenció als usuaris / Consentiment. Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per la resolució de la consulta. Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'exposen a les Polítiques de Transparència de la Cambra . Més informació a Avís legal i política de privacitat

Esperi un moment

Back To Top