skip to Main Content

Participa amb un expositor en el New Space Economy Congress 2023   

Formes part d’una organització innovadora o un centre de recerca i innovació de l’àmbit de l’espai?  Vols   participar amb un expositor en el proper New Space Economy Congress i donar a conèixer la vostra organització a agents europeus de la cadena de valor de la indústria espacial?

La zona d’expositors d’enguany s’ubicarà al Saló dels Lleons de la Llotja de Mar. S’hi podran donar a conèixer les activitats empresarials, establir contactes i promoure col·laboracions entre organitzacions.

Consulta les bases

Fes-nos arribar la teva petició abans del 22 de setembre de 2023 a les 12’00h.

Informació bàsica sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679) Responsable del tractament: Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona. Finalitats: Respondre a les consultes i dubtes plantejats / Rebre comunicacions de la Cambra. Legitimació: Interès legítim d’atenció als usuaris / Consentiment. Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per la resolució de la consulta. Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'exposen a les Polítiques de Transparència de la Cambra . Més informació a Avís legal i política de privacitat

Esperi un moment

Back To Top